Alie Pronk-Ros
Print pagina

Alie Pronk-Ros
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
A. Pronk-Ros (1956) * 1992 Capra ’s-Hertogenbosch, tevens officemanager, voorheen werkzaam bij Ernst & Whinney accountants & belastingsadviseurs te ‘s-Gravenhage, AMP en de Nederlandse Missie Raad beide te ‘s-Hertogenbosch.
 
In 1992 las ik op enig moment in een advertentie van het Centraal Adviesbureau voor Publiek Recht en Administratie te ’s-Gravenhage dat men op zoek was naar een tweetal secretaresses voor de nieuw te openen vestiging in ’s-Hertogenbosch. Het leek mij destijds een uitdaging om deze vestiging “mee op te zetten” en vorm te geven.
 
Na een groot aantal jaren voor Jo Maes, oud directeur Capra Den Bosch, werkzaamheden te hebben verricht, ondersteun ik sinds 2005 als officemanager de huidige directeur van Capra: Marc Schoonhoven alsmede de leden van de maatschap bij vestigingsoverschrijdende werkzaamheden en organisatorische vraagstukken. Daarnaast heeft mijn bijzondere aandacht het Bossche secretariaat dat inmiddels uit een zevental medewerksters bestaat en houd ik mij bezig met ISO 9001 en de ICT binnen Capra.  
 
Naast mijn werkzaamheden voor Capra heeft mijn gezin mijn bijzondere aandacht, ben ik een fervent bridger, lees en kook graag.
Telefoon:
073-613 13 45
Mobiel:
Linkedin

Zoeken