Marree & Van Uunen Belastingadviseurs
Print pagina

Marree & Van Uunen Belastingadviseurs
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
Marree & Van Uunen Belastingadviseurs is een kantoor dat zich vooral richt op accountantskantoren, administratiekantoren, advocatenkantoren, notariskantoren en andere dienstverlenende organisaties. In mindere mate geeft Marree & Van Uunen adviezen aan ondernemers, werkgevers en vermogende particulieren.

Marree & Van Uunen adviseert op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, omzetbelasting en overdrachtsbelasting. Daarnaast heeft Marree & Van Uunen ook kennis op een aantal juridische vlakken, zoals het rechtspersonen- en het personenvennootschappenrecht. De maatschap verzorgt geen jaarrekeningen of aangiften.

De maatschap bestaat uit vijf ervaren fiscalisten. Zij zijn allen liefhebbers van het vak. De combinatie van ervaring en liefhebberij komt de kwaliteit van het advies ten goede. Marree & Van Uunen onderscheidt zich ook door haar snelheid van optreden, flexibiliteit en pragmatisme. Om al deze redenen werken wij graag met hen samen.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Bekijk ook

Partners

Partners

Capra Advocaten werkt op een aantal onderdelen samen met hoogwaardige partners. Met deze partners bieden we u een 'all-in-oplossing'.