Peter Schrijvers
Print pagina

Peter Schrijvers
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
Peter Schrijvers is een bestuurskundig en juridisch adviseur met een jarenlange brede ervaring binnen het openbaar bestuur op centraal en decentraal niveau. Hij is gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken die kunnen spelen tussen overheidsorganisaties onderling en tussen overheids- en maatschappelijke organisaties. Het kan daarbij gaan om strategische en/of operationele vragen.

Op strategisch niveau zoekt hij in nauw overleg met de opdrachtgever(s) naar motieven voor samenwerking. Voor de operationele vragen (die het gevolg zijn van de strategische keuzen) werkt hij vaak samen in multidisciplinaire teams (financieel, fiscaal, juridisch en HRM).

Zijn kerncompetenties bij het behandelen van samenwerkingsvraagstukken zijn: politiek-bestuurlijk inzicht, stimulerend/overtuigend, samenbindend, oplossings- en resultaatgericht.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Bekijk ook

Partners

Partners

Capra Advocaten werkt op een aantal onderdelen samen met hoogwaardige partners. Met deze partners bieden we u een 'all-in-oplossing'.

Strategische vragen

Strategische vragen

Voordat de keuze voor een bepaalde juridische structuur wordt gemaakt, is het van belang om eerst de onderliggende, strategische, vragen te onderzoeken en te beantwoorden. Het adagium luidt niet voor niets: structure follows strategy. De belangrijkste vragen zijn: wat wil ik en wat kan ik zelf?

Publicaties

Bestuurlijke samenwerking: structure follows strategy