Kennis delen
Print pagina

Kennis delen
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
Het voortdurend onderhouden van de kennis en vakbekwaamheid van onze advocaten staat binnen Capra Advocaten centraal. Onze advocaten volgen cursussen op ons vakgebied en trainen hun vaardigheden. Dat is niet alleen noodzakelijk om kwalitatief goede dienstverlening te kunnen bieden, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van onze advocaten.

Capra Academie

Vanwege deze opleidingsbehoefte is in 2009 de Capra Academie opgericht. Onze academie bevat een hoogwaardig aanbod van cursussen voor onze advocaten. Sinds 2012 biedt de Capra Academie ook cursussen aan voor onder meer juristen en P&O-medewerkers binnen de overheid, onderwijs & cultuur en zorg. Bij Overzicht cursussen ziet ons cursusaanbod. In de agenda ziet u voor welke cursussen u zich kunt inschrijven.

Capra Academie is vrijgesteld van BTW

De Capra Academie is een CRKBO-geregistreerde instelling. CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan  onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. U weet zich dan verzekerd van een uitstekende opleiding met als voordeel dat u geen BTW betaalt over de opleidingskosten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrieven en social media

Via twitter (@CAPRAadvocaten), LinkedIn en de Capra-app houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws op ons werkterrein: arbeidsverhoudingen binnen de overheid, onderwijs & cultuur en zorg. Natuurlijk kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrieven. Met de Capra Concreet bedienen we alle sectoren waarin Capra actief is. Specifiek voor Onderwijs en Zorg geven we nog een nieuwsbrief uit die ongeveer 5 keer per jaar uitkomt. 

Ons handige woordenboek geeft u snel de betekenis van de soms ambtenarenrechtelijke geheimtaal.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken