Kennis delen
Print pagina

Kennis delen
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
Het voortdurend onderhouden van de kennis en vakbekwaamheid van onze advocaten staat binnen Capra Advocaten centraal. Onze advocaten volgen cursussen op ons vakgebied en trainen hun vaardigheden. Dat is niet alleen noodzakelijk om kwalitatief goede dienstverlening te kunnen bieden, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van onze advocaten.

Capra Academie

Vanwege deze opleidingsbehoefte is in 2009 de Capra Academie opgericht. Onze academie bevat een hoogwaardig aanbod van cursussen voor onze advocaten. Sinds 2012 biedt de Capra Academie ook cursussen op open inschrijving aan.

Capra heeft ook een eigen kennisbank opgezet met waardevolle documenten. Zo kunnen we tussen onze vier vestigingen informatie delen en van elkaars kennis gebruik maken.

Kennis delen

Wij delen onze kennis graag met u. Via de Capra Academie kunt u cursussen volgen. Ook organiseren wij op al onze vestigingen regelmatig kennisbijeenkomsten over een actueel onderwerp.

Via twitter (@CAPRAadvocaten), LinkedIn en de Capra-app houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws op ons werkterrein: arbeidsverhoudingen binnen de overheid, onderwijs & cultuur en zorg.

Ons handige woordenboek geeft u snel de betekenis van de soms ambtenarenrechtelijke geheimtaal.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken