Algemene informatie kennisbijeenkomsten
Print pagina

Algemene informatie kennisbijeenkomsten
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Al onze vestigingen organiseren kennisbijeenkomsten. Tijdens informele bijeenkomsten wordt u door een van de juristen bijgepraat over een sprekend, actueel onderwerp. U bent van harte welkom!

Houd onze website en de Capra Concreet in de gaten voor meer informatie over deze kennisbijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomsten wordt u bijgepraat over het them van de bijeenkomst. Het karakter van de kennisbijeenkomst brengt met zich dat er veel ruimte is voor interactie. Dat wordt zeer op prijs gesteld. U krijgt dan ook gelegenheid om uw ervaringen te delen met anderen en kennis te nemen van de ervaringen van anderen.

Onder het genot van een lunch of hapje en een drankje kan na afloop van de bijeenkomst nagepraat worden. Deelname aan de bijeenkomsten is kosteloos. Overigens zijn niet alleen vaste cliënten van Capra Advocaten, maar ook introducés van harte welkom.

Stelt u er prijs op dat een Capra-advocaat een presentatie verzorgt binnen uw eigen netwerk, dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden.

Contact over dit onderwerp

Fatou Tevette

's-Gravenhage

Fatou Tevette

Telefoon 070-364 81 02

Maartje Rutten

's-Hertogenbosch

Maartje Rutten

Telefoon 073-613 13 45

Marion Kolijn-van de Merwe

Zwolle

Marion Kolijn-van de Merwe

Telefoon 038-423 54 14

Gregoor van Duren

Maastricht

Gregoor van Duren

Telefoon 043-7600600

Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Bekijk ook

De Capra Kennistafel

De Capra Kennistafel

Naast kennisbijeenkomsten organiseert Capra kennistafels. Aan een kennistafel bieden wij een klein gezelschap de ruimte om met elkaar en met de advocaten van Capra over een actueel onderwerp te discussiƫren.