Integriteit.nl
Print pagina

Integriteit.nl
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
Integriteit.nl richt zich op het bewustwordingsproces van integriteit bij medewerkers en bestuurders. Het bureau werkt aan de ‘voorkant’ van de integriteit, ofwel hoe voorkomen opdrachtgevers integriteitskwesties? Het richt zich op preventie van integriteitskwesties.

Integriteit.nl brengt integriteitsbeleid tot uitvoer in het (semi-)publieke domein. Daarvoor worden verschillende instrumenten gehanteerd, zoals:

  • Workshops integriteit;
  • Cursussen geënt op de organisatie alsmede individuele coachingstrajecten op het gebied van integriteit;
  • De Integriteitmodule. Dat is een web-based werk- en leeromgeving dat zicht richt op het borgen van de bewustwording rondom integriteit;

Vanuit een positieve insteek laat Integriteit.nl medewerkers en bestuurders nadenken over dit vraagstuk. Tijdens de ontmoeting ontstaan vanzelf ideeën over hoe ethisch verantwoord te handelen. Integer handelen beklijft door het continue proces van bewust zijn en bewust blijven.

Integriteit.nl activeert mensen om met het bewustwordingsproces van integriteit bezig te zijn en realiseert daarmee de borging van integriteit van binnenuit.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Bekijk ook

Partners

Partners

Capra Advocaten werkt op een aantal onderdelen samen met hoogwaardige partners. Met deze partners bieden we u een 'all-in-oplossing'.