Monique Jansen
Print pagina

Monique Jansen
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
M.J.M. Jansen (1988) * In januari 2009 ben ik afgestudeerd als directiesecretaresse/managementassistente * Sinds augustus 2009 werkzaam bij Capra ‘s-Hertogenbosch waar ik met name werkzaamheden verricht voor Amke de Visser.  
 
Ik ben in januari 2009 afgestudeerd aan het Koning Willem 1 College als directiesecretaresse/managementassistent. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven stage gelopen om ervaring op te doen. Toen ik klaar was met mijn studie wilde ik graag werken op een advocatenkantoor, maar wilde ook nog doorstuderen in de richting Management, Economie en Recht. Capra kwam op mijn pad en ik kon dit daar combineren. Een leuke baan en toch nog naar school.
 
Mijn bijzondere aandachtspunt binnen Capra is dat de samenwerking tussen de advocaten en secretaresses heel goed is. Dit is ook heel belangrijk. Als de samenwerking goed is, gaan de stukken ook goed en zorgvuldig naar de klanten. Verder vind ik het belangrijk dat je binnen Capra je ambitie kan uiten. Ik wil graag dingen leren en dit kan ik bij Capra.
 
Naast mijn werkzaamheden als secretaresse van Amke de Visser, Suzanne van Loon en Esther van Gaal, geef ik leiding aan het secretariaat in de vestiging ’s-Hertogenbosch.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn studie. Verder houd ik van sporten en een lekker hapje eten met familie en vrienden.  
 
Telefoon:
073-613 13 45
Mobiel:
Linkedin

Zoeken

Monique Jansen

Cursus inleiding ambtenarenrecht

Cursus inleiding ambtenarenrecht

In de cursus inleiding ambtenarenrecht krijgt u in één dag een gedegen eerste overzicht van het ambtenarenrecht en de relevante bepalingen uit de Algemene wet bestuursrecht.

Incompany cursussen

Incompany cursussen

Op aanvraag verzorgen ervaren Capra Advocaten incompany cursussen aan personeelsadviseurs, juristen rechtspositie en leidinggevenden.

Dossieropbouw

Dossieropbouw

In elke organisatie komen werknemers voor die niet goed functioneren, maar wanneer kun je overgaan tot ontslag? De cursus dossieropbouw geeft u in één middag praktische informatie over het begeleiden van een disfunctionerende ambtenaar en het vastleggen daarvan in een dossier.

Dossieropbouw voor sector onderwijs

Dossieropbouw voor sector onderwijs

Een cursus die specifiek is gericht op het onderwijs. De cursus dossieropbouw geeft u in één middag praktische informatie over het op orde hebben en houden van het personeelsdossier.

Cursus Actualiteiten en verdieping WIA

Cursus Actualiteiten en verdieping WIA

Tijdens de cursus Actualiteiten en verdieping WIA wordt u in één middag bijgepraat over de laatste stand van zaken rond de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA). De cursus kent een praktische insteek met ruimte voor discussie en vragen. De ontwikkelingen zullen zoveel mogelijk aan de hand van concrete casuïstiek worden belicht.

Cursus WIA en het eerste en tweede ziektejaar

Cursus WIA en het eerste en tweede ziektejaar

De toepassing van de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (de WIA) leidt in de praktijk vaak tot vragen. In de cursus WIA en het eerste en tweede ziektejaar krijgt u antwoord op deze en vele andere vragen die zich in de praktijk voordoen. Na afloop van de cursus kent u de weg in de WIA.

Leergang Verdieping ambtenarenrecht

Leergang Verdieping ambtenarenrecht

De leergang Verdieping ambtenarenrecht biedt u een gedegen en actueel overzicht van het ambtenarenrecht. De leergang geeft inzicht in de meest voorkomende vraagstukken in het ambtenarenrecht. Aan het einde van deze leergang heeft u een praktisch houvast voor het nemen van rechtspositionele beslissingen maar vooral voor het verkrijgen van inzicht in de gevolgen van die beslissingen.

Cursus Integriteit

Cursus Integriteit

Hoe ga je als overheidswerkgever om met een (vermoeden van) integriteitschending? Aan het einde van de cursus integriteit weet u welke procedures in acht moeten worden genomen en welke maatregelen genomen kunnen worden als een integriteitschending is vastgesteld.