Luc Janssen
Print pagina

Luc Janssen
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
Mr. drs. L.H. (Luc) Janssen (1988) * Ondernemingsrecht, Bestuurskunde en Sociaal Recht & Sociale Politiek Universiteit van Tilburg * voorheen werkzaam bij de Universiteit van Tilburg en de afdeling Bezwaar en Beroep van het UWV * 2014 Capra  

Nadat ik in augustus 2012 de master Ondernemingsrecht had afgerond, ben ik in september 2013 voor de tweede keer afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Voor de masters Bestuurskunde en Sociaal Recht & Sociale Politiek heb ik een gecombineerde scriptie geschreven over de normalisering van de ambtelijke rechtspositie en de gevolgen daarvan voor de ambtelijke integriteit.

Na mijn afstuderen ben ik in dienst getreden bij de Universiteit van Tilburg, meer specifiek bij de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur. Daarna heb ik gewerkt op de afdeling Bezwaar en Beroep van het UWV.

Door mijn scriptie, waarvoor ik de Jo Maes/ Capra Prijs heb mogen ontvangen, heb ik Capra Advocaten leren kennen. De expertise van het kantoor en de focus op het publieke domein spraken mij meteen erg aan. Ik ben dan ook verheugd dat ik sinds 1 november 2014 werkzaam ben bij Capra: hét kantoor als het gaat om arbeidsverhoudingen in het publieke domein. Dat ik mijn loopbaan als advocaat kan starten in Maastricht is voor mij, als geboren en getogen Limburger, mooi meegenomen.        

Buiten de kantooruren kijk ik met veel plezier naar voetbal en wielrennen, sta ik regelmatig in de keuken en lust ik graag een Belgisch biertje. Tevens zet ik me in voor de stichting Beroepseer, waarvoor ik onder andere een aantal artikelen heb geschreven.
Telefoon:
043-7600600
Mobiel:
0643871075
Linkedin

Zoeken

Publicaties

Toch geen doorbraak: geen transitievergoeding bij slapend dienstverband

Update over het wetsvoorstel Normalisering voor het onderwijs

Update voorgenomen maatregelen ter versterking van de integriteit van het lokaal bestuur

De gevolgen van de Wnra voor het personeel van openbare universiteiten

Strafrechtelijke immuniteit publiekrechtelijke rechtspersonen wordt gehandhaafd

Ambtelijke rechtspositie anno 2017

Update Normalisering rechtspositie ambtenaren