Bianca Maartens
Print pagina

Bianca Maartens
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:
Door:
Sinds februari 2011 ben ik in dienst bij Capra. Nadat ik mijn studie HBO Facilitair Management in mei 2010 had afgerond ben ik actief op zoek gegaan naar een baan in het facilitaire werkveld. Helaas bleek dit in de praktijk een moeilijkere opgave dan ik van te voren had kunnen denken.

Uiteindelijk kwam ik bij Capra terecht waar ik een baan aangeboden kreeg als secretarieel medewerker om later te groeien tot volwaardig secretaresse. Inmiddels ondersteun ik op secretarieel gebied Vincent van Cruijningen, Astrid Kraag en Martine Voogt, daarnaast ondersteun ik mijn collega-secretaresses bij hun afwezigheid. Mijn baan als secretaresse bevalt me erg goed en ik leer steeds nieuwe dingen. Het is voor mij iedere dag weer een uitdaging om op een zo professioneel en kwalitatief mogelijke manier secretariële ondersteuning te geven aan de advocaten waarvoor ik werk.

Naast de dagelijkse werkzaamheden die ik voor Capra verricht kook ik graag voor familie en vrienden en ben ik een fanatieke groepslesdocente.
Telefoon:
073-613 13 45
Mobiel:
Linkedin

Zoeken