Dossieropbouw voor sector onderwijs
Print pagina

Dossieropbouw voor sector onderwijs
Sprekers:
Locatie:
Datum:
01 januari 2018
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
01 januari 2018
Locatie:
Datum:
01 januari 2018
Geplaatst op:
01 januari 2018

Cursus dossieropbouw

De Capra Academie biedt een cursus dossieropbouw aan die specifiek gericht is op het onderwijs. De cursus dossieropbouw geeft u in één middag praktische informatie over het op orde hebben en houden van het personeelsdossier. De cursus beoogt een praktisch houvast te bieden voor het nemen van rechtspositionele beslissingen maar vooral voor het verkrijgen van inzicht in de consequenties van die beslissingen. Daarbij zullen de bijzondere eisen van de Wet Beroepen in het Onderwijs, de positie van de onderwijsmedewerker in het recht en de belangrijkste valkuilen aan bod komen.  

Inhoud cursus

Aan het eind van de cursus hebt u inzicht in alle aspecten van de vorming van een dossier. Het verwerven van juridische kennis staat niet voorop in deze cursus; het gaat juist om een praktische opbouw van een dossier. Een dossier dat als basis kan dienen voor een begeleidingstraject om het functioneren van een disfunctionerende medewerker weer op peil te krijgen. Of een dossier dat, wanneer dat nodig is, in een juridische procedure stand kan houden als basis voor een eventuele overplaatsing of zelfs ontslag.  

Wij stemmen de inhoud van de cursus graag af op de vragen die binnen uw organisatie op dit vlak leven.

De cursus is geschikt voor medewerkers P&O en juristen die werkzaam zijn binnen de sector PO/VO, maar is nadrukkelijk ook bedoeld voor leidinggevenden.

Duur

De cursus duurt 1 dagdeel.


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Jansen.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Contact over dit onderwerp

Monique Jansen

Monique Jansen

Telefoon 073-613 13 45