Cursus inleiding ambtenarenrecht
Print pagina

Cursus inleiding ambtenarenrecht
Sprekers:
Locatie:
Centrale locatie in Utrecht
Datum:
20 september 2018
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
20 september 2018
Locatie:
Centrale locatie in Utrecht
Datum:
20 september 2018
Geplaatst op:
20 september 2018

Cursus Inleiding ambtenarenrecht

In de cursus Inleiding ambtenarenrecht krijgt u in één dag een gedegen eerste overzicht van het ambtenarenrecht en de relevante bepalingen uit de Algemene wet bestuursrecht.

Inhoud cursus
De deelnemers krijgen aan de hand van een selectie van de meest voorkomende vraagstukken in het ambtenarenrecht inzicht in wat de rechtspositionele consequenties zijn van werken voor de overheid. Er wordt een praktisch houvast geboden voor het nemen van rechtspositionele beslissingen maar vooral voor het verkrijgen van inzicht in de consequenties van die beslissingen. De bijzondere eisen van de Algemene wet bestuursrecht, de juridische positie van de ambtenaar, de valkuilen bij dossiervorming en de belangrijkste ontslaggronden zullen daarbij aan de orde komen.

Voor wie?
De cursus is gericht op medewerkers P&O en juristen die werkzaam zijn binnen de overheid op het terrein van het ambtenarenrecht.

Kosten en cursusmateriaal
De kosten voor deze cursus bedragen € 590,-. Hierover betaalt u geen btw omdat de Capra Academie een CRKBO-geregistreerde instelling is. CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 
U ontvangt het cursusmateriaal digitaal.

Meer informatie 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Jansen.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Contact over dit onderwerp

Monique Jansen

Monique Jansen

Telefoon 073-613 13 45