Uitreiking Capra scriptieprijs 2014
Print pagina

Uitreiking Capra scriptieprijs 2014
Sprekers:
Locatie:
Datum:
17 maart 2015
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
17 maart 2015
Locatie:
Datum:
17 maart 2015
Geplaatst op:
17 maart 2015
Door:
Op 11 maart 2015 is de Jo Maes / Capra scriptieprijs 2014 uitgereikt.

De scriptieprijs 2014, waaraan een bedrag van € 1.000,00 is verbonden, is uitgereikt aan mevrouw mr. S.L.I. van Eijs. De scriptie is getiteld “De bestuurlijke lus”. De prijs is uitgereikt door de jury, bestaande uit de heer mr. J.M.M.B. Maes, de heer prof. mr. F.A.M. Stroink en de heer mr. C.P.J. Goorden.

Het juryrapport kunt u hier lezen.


Over de Jo Maes / Capra scriptieprijs:

Ter bevordering van het enthousiasme en de belangstelling voor het ambtenarenrecht, arbeidsrecht en algemeen bestuursrecht, heeft Capra Advocaten, gevestigd te 's-Gravenhage, ’s-Hertogenbosch, Zwolle en Maastricht, ter gelegenheid van het afscheid van zijn voormalige partner, de heer mr. J.M.M.B. Maes, een stichting in het leven geroepen, genaamd Stichting Jo Maes / Capra Prijs. Deze Stichting stelt jaarlijks een scriptieprijs ter beschikking voor studenten aan een Nederlandse Universiteit, die een scriptie hebben geschreven over een onderwerp op het gebied van het ambtenarenrecht, het arbeidsrecht dan wel het algemeen bestuursrecht, die gewaardeerd is met het cijfer 8 of hoger.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Bekijk ook

Reglement van de Stichting Jo Maes/Capra Prijs

Reglement van de Stichting Jo Maes/Capra Prijs

Reglement Stichting Jo Maes / Capra Prijs

De Stichting Jo Maes/Capra prijs

De Stichting Jo Maes/Capra prijs

Ter bevordering van het enthousiasme en de belangstelling voor het ambtenarenrecht, arbeidsrecht en algemeen bestuursrecht heeft Capra Advocaten ter gelegenheid van het afscheid van zijn voormalige partner mr. J.M.M.B. Maes een stichting in het leven geroepen, genaamd Stichting Jo Maes/Capra Prijs.