Capra Advocaten en Vereniging werken voor waterschappen organiseren in maart themabijeenkomsten over reorganisatieontslag
Print pagina

Capra Advocaten en Vereniging werken voor waterschappen organiseren in maart themabijeenkomsten over reorganisatieontslag
Sprekers:
Locatie:
Datum:
03 februari 2019
Aanvang:
Kosten:
Datum:
03 februari 2019
Locatie:
Datum:
03 februari 2019
Geplaatst op:
03 februari 2019
Door:
Capra Advocaten en de Vereniging werken voor waterschappen organiseren op 13 maart, 20 maart en 3 april 2019 drie themabijeenkomsten over het reorganisatieontslag onder het civiele recht. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor P&O-medewerkers en leden van de medezeggenschap van alle waterschappen en gelieerde organisaties. Op 13 maart vindt de bijeenkomst plaats in Houten en op 20 maart in Amersfoort. De locatie op 3 april is nog niet bekend.

Waterschappen vallen vanaf 1 januari 2020 onder het civiele arbeidsrecht
De invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren gaat op 1 januari 2020 ook gelden voor de medewerkers van de waterschappen. Ook de wettelijke regels voor ontslag bij reorganisatie gaan in onze sector gelden. Voor alle duidelijkheid, het afgesproken verbod voor reorganisatie ontslag tot 2 juli 2021 blijft van kracht.

Themabijeenkomsten in Houten en Amersfoort
In twee themabijeenkomsten wil de Vereniging werken voor waterschappen samen met Capra op de volgende vragen in gaan: Wat moeten P&O-medewerkers voor de nieuwe situatie weten? Welke wettelijke regels gelden? Wat kan er in de cao komen? En wat kunnen waterschappen zelf nog afspreken in een Sociaal Plan?

Aanmelden voor de themabijeenkomsten
P&O-medewerkers en leden van de medezeggenschap uit alle waterschappen en gelieerde organisaties zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Per bijeenkomst kunnen 10 tot 25 personen deelnemen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Ingrid Blom.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken