Capra Academie

De Capra Academie richtte zich oorspronkelijk op het onderhouden van kennis en vakbekwaamheid van de advocaten van Capra. Na enkele jaren bleek dat onze relaties ook behoefte hadden aan inhoudelijke cursussen en training op het gebied van bijvoorbeeld ambtenarenrecht, arbeidsrecht en integriteit. Sinds 2012 kunnen ook juristen, HRM-ers en P&O-medewerkers in de sectoren Overheid, Onderwijs & cultuur en Zorg zich inschrijven voor cursussen van de Capra Academie. De cursussen sluiten goed aan bij hun dagelijkse praktijk.

Groot aanbod aan cursussen

De Capra Academie biedt uiteenlopende cursussen aan: van een cursus Actualiteiten en verdieping WIA tot de uitgebreide leergang Arbeidsrecht. De duur loopt uiteen van een dagdeel tot meerdere dagen. Er zijn opleidingen voor de verschillende sectoren waarbinnen Capra Advocaten werkzaam is. Kenmerk van al deze opleidingen is dat ze rechtstreeks verband houden met de specialisatie van Capra Advocaten.

Cursus op maat of incompany

Naast ons vaste aanbod kunnen we ook cursussen op maat maken. Hierbij stemmen we de inhoud van de opleiding af op uw wensen en doelstellingen. Voor de invulling denken we graag met u mee. Uiteraard is het ook mogelijk om de training incompany te verzorgen. Dan geven we de opleiding bij u in huis of op een andere gewenste locatie. Wilt u een training samen met een of meer andere organisaties? Dan kan dat natuurlijk ook.

Enkele voorbeelden incompanycursussen die wij hebben verzorgd:

  • Dossieropbouw
  • Plichtsverzuim en disciplinaire maatregelen
  • Bestuurlijke samenwerking
  • Wet op de Ondernemingsraden
  • Schadevergoeding
  • Rechtspositie in het onderwijs
  • Rechtspositionele gevolgen van reorganisaties

De Capra Academie is een CRKBO-geregistreerde instelling

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan onderwijsinstellingen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Daarmee voldoet de Capra Academie aan de hoogste kwaliteitseisen voor opleidingen. Uw voordeel is dat u geen btw betaalt over de cursuskosten.

De opleiders van de Capra Academie

De opleiders van de Capra Academie zijn ervaren advocaten. De meeste opleiders zijn niet alleen docent bij de Capra Academie, maar ook bij het Studiecentrum Rechtspleging (SSR), de Academie voor de Rechtspraktijk, OSR Juridische opleidingen en het Kluwer onderwijs.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Capra Academie, het cursusaanbod of opleidingen op maat kunt u contact opnemen met Monique Jansen.

Monique Jansen

Monique Jansen

Opleidingscoördinator
Telefoon:
088 - 579 000 1
Direct
naar

Meer informatie

Voor meer informatie over de Capra Academie, het cursusaanbod of opleidingen op maat kunt u contact opnemen met Monique Jansen.

Monique Jansen

Monique Jansen

Opleidingscoördinator
Telefoon:
088 - 579 000 1

Actueel cursusaanbod van de Capra Academie

Volledig aanbod van cursussen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen, interessante jurisprudentie en wetswijzigingen op het gebied van arbeidsverhoudingen binnen de sectoren overheid, onderwijs en zorg. Selecteer welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen en wij houden u op de hoogte.

Vestiging Den Haag
Laan Copes van Cattenburch 56
2585 GC Den Haag
Telefoon 070-364 81 02
Fax 070-361 78 47
denhaag@capra.nl

Vestiging ‘s-Hertogenbosch
Bastion Vught 1
5211 CZ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 073-613 13 45
Fax 073-614 82 16
s-hertogenbosch@capra.nl

Vestiging Zwolle
Terborchstraat 12
8011 GG Zwolle
Telefoon 038-423 54 14
Fax 038-423 47 84
zwolle@capra.nl

Vestiging Maastricht
Spoorweglaan 7
6221 BS Maastricht
Telefoon 043-7 600 600
Fax 043-7 600 609
maastricht@capra.nl