Kennisbijeenkomsten

Al onze vestigingen organiseren kennisbijeenkomsten. Tijdens informele bijeenkomsten wordt u door een van de juristen bijgepraat over een sprekend, actueel onderwerp. U bent van harte welkom!

Kennisbijeenkomst cao Gemeenten in Groningen

23 januari 2019 - vestiging Zwolle

Op woensdagmiddag 23 januari 2019 organiseert Capra Advocaten een kennisbijeenkomst over de cao Gemeenten. De kennisbijeenkomst vindt plaats in Groningen. Meld u nu aan.

Kennisbijeenkomst cao Gemeenten in Zwolle

24 januari 2019 - vestiging Zwolle

Op donderdagmiddag 24 januari 2019 organiseert Capra Advocaten een kennisbijeenkomst over de cao Gemeenten. De kennisbijeenkomst vindt plaats in Zwolle. Meld u nu aan.

Kennisbijeenkomst Europese Dag van de Privacy & Nieuwjaarsborrel Capra Den Haag

28 januari 2019 - vestiging 's-Gravenhage

Op 28 januari 2019 is de Europese Dag van de Privacy. Voor Capra Advocaten Den Haag dé aanleiding voor een kennisbijeenkomst met met als thema ‘Big Brother / High Trust: 1984 revisited?’ Aansluitend vindt de Nieuwjaarsborrel plaats.

Kennisbijeenkomst cao Gemeenten in Den Haag

14 februari 2019 - vestiging 's-Gravenhage

Op donderdagmiddag 14 februari organiseert Capra Advocaten in Utrecht en Den Haag kennisbijeenkomsten over de cao Gemeenten. U kunt zich hier aanmelden voor de kennisbijeenkomst in Den Haag.

Kennisbijeenkomst cao Gemeenten in Utrecht

14 februari 2019 - vestiging Zwolle

Op donderdagmiddag 14 februari organiseert Capra Advocaten een kennisbijeenkomst over de cao Gemeenten. De kennisbijeenkomst vindt plaats in Utrecht. Meld u nu aan.

Zoeken