Kennisbijeenkomsten

Al onze vestigingen organiseren kennisbijeenkomsten. Tijdens informele bijeenkomsten wordt u door een van de juristen bijgepraat over een sprekend, actueel onderwerp. U bent van harte welkom!

Kennisbijeenkomst De rechten en verplichtingen van de gewezen wethouder

01 maart 2018 - vestiging 's-Hertogenbosch

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingsuitslagen leveren vaak nieuwe coalities op en betekent ook dat wethouders hun portefeuille moeten inleveren. Maar wat zijn eigenlijk de rechten en verplichtingen van gewezen wethouders? Wilt u antwoord op deze vraag? Kom dan op 1 maart 2018 naar de kennisbijeenkomst van Capra Advocaten.

Kennisbijeenkomst over privacy in 's-Gravenhage

22 maart 2018 - vestiging 's-Gravenhage

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacy-wetgeving. Deze regels gelden ook voor P&O-medewerkers. Capra Advocaten organiseert op 19 oktober 2017 een kennisbijeenkomst over dit onderwerp. Relaties van Capra Advocaten zijn van harte welkom.

Kennisbijeenkomst Capra Zwolle met Harry de Ruiter

22 maart 2018 - vestiging Zwolle

Op donderdag 22 maart 2018 oganiseert Capra Advocaten in samenwerking met Harry de Ruiter in Zwolle een kennisbijeenkomst. Harry de Ruiter heeft veel ervaring als interim-verandermanager en werkt daarbij vaak intensief samen met Capra Advocaten. Daarna laat Pieter Joost Schaap zijn licht schijnen over recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht bij overheidswerkgevers.

Zoeken