Vertrouwen is goed…

Vertrouwen is goed…
Sprekers:
Locatie:
Datum:
05 september 2017
Aanvang:
Kosten:
Datum:
05 september 2017
Locatie:
Datum:
05 september 2017
Geplaatst op:
05 september 2017
Het werkgebied van de Zwolse vestiging waaraan ik ben verbonden is groot. Het loopt van de Wadden tot onder Utrecht en van Delfzijl tot Almelo. Geen Capra-vestiging bestrijkt zoveel vierkante kilometers. Als gevolg daarvan ben ik regelmatig op pad. Ik luister dan vaak naar de radio, Radio 1 wel te verstaan. Nieuws, het journaal, Standpunt.nl – mijn mening daarover zal ik u besparen – en de onvermijdelijke reclame. Dat laatste meestal tegen wil en dank, maar soms blijft een campagne je bij.
‘Vertrouwen is goed, maar Hoffmann is beter’ is er daar een van. Hoffman Bedrijfsrecherche maakt zich daarin sterk voor een veilige werkomgeving. Zij springen in bij fraude, vernieling, diefstal en bijvoorbeeld ongewenste intimiteiten. Geen organisatie zit te wachten op die gebeurtenissen  en iedereen wil graag op zijn collega’s kunnen bouwen. Vertrouwen is dus goed, maar niet altijd toereikend.
Ook in onze eigen praktijk hebben we regelmatig te maken met vertrouwenskwesties. Juridische ondersteuning, advies en onderzoek rekenen wij daarbij tot onze ‘corebusiness’, om in reclametermen te blijven. Binnen het publieke domein is integriteit immers van het grootste belang. Al heel lang komen we bij integriteitszaken Hoffmann tegen. We verwijzen ook wel klanten of zaken naar hen door als een onderzoek onze expertise niet is. Dan gaat het vaak om technisch onderzoek naar het gebruik van computers, mobiele telefoon of e-mail. Ambtenaren met kwaad in de zin vergeten vaak hoeveel data nog terug te halen is, ook al denk je als gebruiker dat het is verwijderd. Ook onderzoek met camera’s – bij voorbeeld bij een verdenking van diefstal – is iets waar Hoffmann ons al vaker bij heeft geholpen.
Omdat we elkaar regelmatig met elkaar te maken hebben, zijn we met Hoffmann Bedrijfsrecherche een partnerschap aangegaan. Hierbij verwijzen we waar mogelijk naar elkaar, pakken we samen zaken op en ondersteunen elkaar. Dat doen we omdat we denken dat wij daar beiden sterker van worden. Want vertrouwen in eigen kunnen is goed, maar samenwerken nog beter!
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin