Actueel: Arbeidsrechtelijke vragen over het coronavirus

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor organisaties. De zorgen en uitdagingen voor werkgevers nemen toe en daarmee ook de vragen die aan ons kantoor worden gesteld. In dit overzicht, dat we bijhouden vanaf 28 februari, zetten we de meest gestelde arbeidsrechtelijke vragen en antwoorden op een rij. Dit overzicht werken we regelmatig bij aan de hand van nieuwe vragen en antwoorden.

Voor werkgevers in de sectoren overheid, onderwijs en zorg behandelen we het coronavirus en uiteenlopende arbeidsrechtelijke vragen. Ook beantwoorden we diverse privacyrechtelijke vragen i.v.m het coronavirus. Maak hieronder uw keuze uit een onderwerp:

Heeft u vragen?

Het coronavirus roept veel vragen op en zorgt voor veel onduidelijkheid. Heeft vragen over de gevolgen van het coronavirus voor uw organisatie of komen bij u andere arbeidsrechtelijke vragen op? Dan kunt u altijd contact met een van de advocaten van Capra Advocaten opnemen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste artikelen? Volg dan Capra Advocaten op LinkedIn of op Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 

Copyright 2019 Capra Advocaten – Privacybeleid

Capra Advocaten