Algemene voorwaarden

van de Capra Academie

Annulering open inschrijving

Tot vier weken voor aanvangsdatum kunt u kosteloos (per e-mail) annuleren. Wij brengen daarvoor geen administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen vier weken voor de datum van de cursus brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger te sturen.

Incompany cursus

Indien u een incompany opleiding bij Capra Academie afneemt, ontvangt u een bevestiging van vastgestelde prijs, datum, onderwerp en sprekers van de betreffende cursus. Indien daar dringende redenen voor zijn, kan in overleg de incompany cursus verplaatst worden naar een andere datum of locatie. Dit kan gepaard gaan met extra kosten (deze worden vooraf aan u voorgelegd). Annuleren kan tot vijf weken voor de cursusdatum, daarna betaalt u 50% van de geoffreerde prijs. Indien u korter dan twee weken voor de besproken datum annuleert, betaalt u 80% van de geoffreerde prijs.

Facturatie

Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen zal de factuur (als pdf) verzonden worden aan het e-mailadres van de organisatie / contactpersoon. Let op: eenmaal gemaakte facturen worden in beginsel niet gewijzigd. Uw betaling zien wij graag binnen 14 dagen na dagtekening factuur tegemoet.

Capra Academie
Bastion Vught 1
5211 CZ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 088 – 579 000 1
academie@capra.nl

De Capra Academie is onderdeel
van Capra Advocaten

De Capra Academie is geregistreerd
bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO)

Onze opleidingen voldoen aan de kwaliteitscode
en zijn daarom vrijgesteld van btw.