Capra Academie

De Capra Academie biedt uiteenlopende cursussen aan: van een cursus Actualiteiten en verdieping WIA tot de uitgebreide leergang Arbeidsrecht. De duur loopt uiteen van een dagdeel tot meerdere dagen. Er zijn opleidingen voor de verschillende sectoren waarbinnen Capra Advocaten werkzaam is. Kenmerk van al deze opleidingen is dat ze rechtstreeks verband houden met de specialisatie van Capra Advocaten.

Onze cursussen worden meerendeels incompany gegeven.  Ons cursusaanbod open inschrijving kunt u inzien in de agenda. Bekijk hieronder onze speciale online cursussen en onze reguliere cursussen voor de sectoren overheid, onderwijs en zorg:

Een cursus op maat?

Naast ons vaste aanbod maken we ook cursussen op maat. Hierbij stemmen we de inhoud van de opleiding af op uw wensen en doelstellingen. Voor de invulling denken we graag met u mee. Wilt u een training samen met een of meer andere organisaties? Dan kan dat natuurlijk ook.

De Capra Academie is een CRKBO-geregistreerde instelling

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan onderwijsinstellingen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Daarmee voldoet de Capra Academie aan de hoogste kwaliteitseisen voor opleidingen. Uw voordeel is dat u geen btw betaalt over de cursuskosten.

De opleiders van de Capra Academie

De Capra Academie richtte zich oorspronkelijk op het onderhouden van kennis en vakbekwaamheid van de advocaten van Capra. Na enkele jaren bleek dat onze relaties ook behoefte hadden aan inhoudelijke cursussen en training op het gebied van bijvoorbeeld ambtenarenrecht, arbeidsrecht en integriteit. Sinds 2012 kunnen ook juristen, HRM-ers en P&O-medewerkers in de sectoren Overheid, Onderwijs & cultuur en Zorg zich inschrijven voor cursussen van de Capra Academie. De cursussen sluiten goed aan bij hun dagelijkse praktijk.

De opleiders van de Capra Academie zijn ervaren advocaten. De meeste opleiders zijn niet alleen docent bij de Capra Academie, maar ook bij het Studiecentrum Rechtspleging (SSR), de Academie voor de Rechtspraktijk, OSR Juridische opleidingen en het Kluwer onderwijs.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Capra Academie, het cursusaanbod of opleidingen op maat kunt u contact opnemen met Monique Jansen.

Monique Jansen

Monique Jansen

Opleidingscoördinator
Telefoon:
088 - 579 000 1

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen, interessante jurisprudentie en wetswijzigingen op het gebied van arbeidsverhoudingen binnen de sectoren overheid, onderwijs en zorg. Selecteer welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen en wij houden u op de hoogte.

Vestiging Den Haag
Laan Copes van Cattenburch 56
2585 GC Den Haag
Telefoon 070-364 81 02
Fax 070-361 78 47
denhaag@capra.nl

Vestiging ‘s-Hertogenbosch
Bastion Vught 1
5211 CZ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 073-613 13 45
Fax 073-614 82 16
s-hertogenbosch@capra.nl

Vestiging Zwolle
Terborchstraat 12
8011 GG Zwolle
Telefoon 038-423 54 14
Fax 038-423 47 84
zwolle@capra.nl

Vestiging Maastricht
Spoorweglaan 7
6221 BS Maastricht
Telefoon 043-7 600 600
Fax 043-7 600 609
maastricht@capra.nl