Ons kantoor

Capra Advocaten is specialist in arbeidsverhoudingen binnen de overheid, het onderwijs en de zorg

Capra Advocaten verleent al 95 jaar ondersteuning aan overheidswerkgevers en werkgevers binnen de zorg en het onderwijs. Dat doen we met ruim 50 medewerkers. Ons werkterrein vraagt niet alleen om relevante kennis van het recht en het op de voet volgen van de laatste (juridische) ontwikkelingen. Gevoel voor maatschappelijke verhoudingen en bestuurlijke belangen zijn minstens zo belangrijk. Alleen dan kunnen we de toonaangevende specialist in arbeidsverhoudingen binnen de overheid, de zorg en het onderwijs blijven.

Hechte banden en langdurige klantrelaties

Capra Advocaten onderhoudt met tal van organisaties hechte banden. De ’traditionele’ overheid zoals Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio’s en de rechtspraak staan we al decennialang bij. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld universiteiten, schoolorganisaties, ziekenhuizen, zorgorganisaties, Kamers van Koophandel en zelfstandige bestuursorganen. Ook privatiseerde instellingen als sportstichtingen, musea en andere culturele instellingen mogen we al jarenlang tot onze cliënten rekenen.

Historie Capra Advocaten

Maak kennis met de geschiedenis van Capra Advocaten. Lees hoe Capra Advocaten in 95 jaar uitgroeide tot hét kantoor op het gebied van arbeidsverhoudingen binnen de overheid, de zorg en het onderwijs. In deze historie leest u ook over de grote veranderingen in ons vakgebied. Veranderingen die wij voor u op de voet volgden en waarover wij u hebben geïnformeerd en geadviseerd.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen draait om mensen, milieu en sociale welvaart. Capra staat voor zijn cliënten ook altijd open voor andere initiatieven die in het teken staan van social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Externe partners

Capra Advocaten helpt u bij het oplossen van een juridisch vraagstuk. Waar mogelijk en nodig bieden we een ‘all-in-oplossing’ aan. Voor een aantal oplossingen maken we gebruik van een aantal vaste partners uit verschillende disciplines. Het zijn partijen die, net als Capra Advocaten, hoogwaardige dienstverlening van groot belang vinden.

Nieuws over Capra Advocaten

Hier leest u meer over de laatste ontwikkelingen bij Capra Advocaten.

Vacatures

Bij Capra Advocaten zoeken we regelmatig nieuwe advocaten, advocaat-stagiairs of secretaresses. Kijk op onze vacaturepagina of er op een vacature beschikbaar is.

Uitgesproken

Hier leest u meer over mr. Pieter Joost Schaap. Hij was sinds 1989 aan ons kantoor verbonden. Vanaf 1995 was hij lid van de maatschap en heeft hij de vestiging Zwolle opgezet en daar leiding aan gegeven.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte over ontwikkelingen, interessante jurisprudentie en wetswijzigingen op het gebied van arbeidsverhoudingen binnen de sectoren overheid, onderwijs en zorg. Selecteer welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen en wij houden u op de hoogte.

Vestiging Den Haag
Laan Copes van Cattenburch 56
2585 GC Den Haag
Telefoon 070-364 81 02
Fax 070-361 78 47
denhaag@capra.nl

Vestiging ‘s-Hertogenbosch
Bastion Vught 1
5211 CZ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 073-613 13 45
Fax 073-614 82 16
s-hertogenbosch@capra.nl

Vestiging Zwolle
Terborchstraat 12
8011 GG Zwolle
Telefoon 038-423 54 14
Fax 038-423 47 84
zwolle@capra.nl

Vestiging Maastricht
Spoorweglaan 7
6221 BS Maastricht
Telefoon 043-7 600 600
Fax 043-7 600 609
maastricht@capra.nl