Uitreiking Capra scriptieprijs 2013
Print pagina

Uitreiking Capra scriptieprijs 2013
Sprekers:
Locatie:
Datum:
13 mei 2014
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
13 mei 2014
Locatie:
Datum:
13 mei 2014
Geplaatst op:
13 mei 2014
Door:
Op 6 mei 2014 is de Jo Maes / Capra scriptieprijs 2013 uitgereikt.

“Op weg naar een nieuwe ambtelijke status”

De scriptieprijs 2013, waaraan een bedrag van € 2.500,00 is verbonden, is uitgereikt aan de heer mr. drs. L.H. Janssen. De scriptie is getiteld “Op weg naar een nieuwe ambtelijke status.” De prijs is uitgereikt door de jury, bestaande uit de heer Maes, de heer prof. mr. F.A.M. Stroink en de heer mr. C.P.J. Goorden.

Het juryrapport kunt u hier lezen.


Over de Jo Maes / Capra scriptieprijs:

Ter bevordering van het enthousiasme en de belangstelling voor het ambtenarenrecht, arbeidsrecht en algemeen bestuursrecht, heeft Capra Advocaten, gevestigd te 's-Gravenhage, ’s-Hertogenbosch, Zwolle en Maastricht, ter gelegenheid van het afscheid van zijn voormalige partner, de heer mr. J.M.M.B. Maes, een stichting in het leven geroepen, genaamd Stichting Jo Maes / Capra Prijs. Deze Stichting stelt jaarlijks een scriptieprijs ter beschikking voor studenten aan een Nederlandse Universiteit, die een scriptie hebben geschreven over een onderwerp op het gebied van het ambtenarenrecht, het arbeidsrecht dan wel het algemeen bestuursrecht, die gewaardeerd is met het cijfer 8 of hoger.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Bekijk ook

Reglement van de Stichting Jo Maes/Capra Prijs

Reglement van de Stichting Jo Maes/Capra Prijs

Reglement Stichting Jo Maes / Capra Prijs

De Stichting Jo Maes/Capra prijs

De Stichting Jo Maes/Capra prijs

Ter bevordering van het enthousiasme en de belangstelling voor het ambtenarenrecht, arbeidsrecht en algemeen bestuursrecht heeft Capra Advocaten ter gelegenheid van het afscheid van zijn voormalige partner mr. J.M.M.B. Maes een stichting in het leven geroepen, genaamd Stichting Jo Maes/Capra Prijs.