Capra Academie
Print pagina

Capra Academie
Sprekers:
Locatie:
Datum:
Aanvang:
Kosten:
0
Datum:
Locatie:
Datum:
Geplaatst op:

Cursusaanbod

De Capra Academie ontwikkelt cursussen voor juristen, personeelsadviseurs en HRM-medewerkers voor de sectoren Overheid, Zorg en Onderwijs. Onze cursussen sluiten goed aan bij uw dagelijkse praktijk en worden gegeven door ervaren advocaten van Capra. Uiteraard kunt u ook praktijksituaties voorleggen.

De Capra Academie is een CRKBO-geregistreerde instelling

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan  onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. U weet dan zeker dat onze opleidingen voldoen en heeft als voordeel dat u geen BTW betaalt over de opleidingskosten.

Incompany cursussen

Ook verzorgen wij op aanvraag van cliënten incompanycursussen en -trainingen. De inhoud daarvan kunnen we met in overleg met u afstemmen. Waar mogelijk bieden wij maatwerk.

Enkele voorbeelden van onderwerpen voor incompanycursussen die wij hebben verzorgd:
  • Dossieropbouw 
  • Integriteit WIA en het eerste en tweede ziektejaar 
  • Verdieping ambtenarenrecht  
  • Inleiding ambtenarenrecht 
  • Plichtsverzuim en disciplinaire maatregelen 
  • Bestuurlijke samenwerking 
  • Wet op de Ondernemingsraden 
  • Schadevergoeding 
  • Rechtspositie in het onderwijs 
  • Rechtspositionele gevolgen van reorganisaties

Op verzoek bieden wij ook andere onderwerpen aan. Vanuit onze uitvoeringspraktijk kan immers rond vrijwel elk thema dat bij cliënten speelt een cursusaanbod worden opgesteld. Wij denken daarbij graag met u mee! Onze cursussen worden door ervaren advocaten gegeven. Naast docent voor de Capra Academie treden onze advocaten ook regelmatig op als docent bij het Studiecentrum Rechtspleging (SSR), de Academie voor de Rechtspraktijk, OSR Juridische opleidingen en het Kluwer onderwijs.

Inschrijven cursussen

In de agenda ziet u de cursussen waarvoor u zich kunt inschrijven. Nadat u op Lees verder heeft geklikt komt u op de cursuspagina uit. Onderaan staat de link naar de inschrijfpagina. Een volledig aanbod vindt u op de cursuspagina.

Als u uw deelname wilt annuleren

U kunt zonder kosten annuleren als u 14 dagen voor aanvang van de cursus een e-mail stuurt naar m.jansen@capra.nl. Doet u dat binnen 14 dagen voor de aanvang, dan bent u de volledige kosten voor uw deelname verschuldigd. U kunt zich natuurlijk wel laten vervangen door een collega of een andere deelnemer.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Bekijk ook

Training en opleiding

Training en opleiding

Binnen de Capra Academie bieden wij diverse trainingen en opleidingen aan op het gebied van arbeidsverhoudingen binnen het publieke domein: ambtenarenrecht, WIA, integriteit en meer.

Contact over dit onderwerp

Marie-Thérèse Berns

Marie-Thérèse Berns

Telefoon 073-613 13 45