De Capra Academie in 2019
Print pagina

De Capra Academie in 2019
Sprekers:
Locatie:
Datum:
25 november 2018
Aanvang:
Kosten:
Datum:
25 november 2018
Locatie:
Datum:
25 november 2018
Geplaatst op:
25 november 2018
Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. Wat zijn de gevolgen van de Wnra? Wat verandert er en voor wie? De verandering van ambtenarenrecht naar arbeidsrecht betekent dat nieuwe kennis nodig is. Vanuit de Capra Academie worden verschillende cursussen aangeboden gericht op het transitieproces,  de praktische vertaling van de Wnra in uw organisatie en het arbeidsrecht. De cursussen worden zowel incompany als via open inschrijving aangeboden. Bij incompany kunt u ook denken aan het gezamenlijk deelnemen aan een cursus, dus samen met andere overheidsorganisaties binnen uw regio.
 
Cursusaanbod voorjaar 2019

Normaliseren kun je leren (1 dagdeel)
De Capra Academie organiseert in het voorjaar op de verschillende vestigingen van Capra Advocaten de basiscursus Normaliseren kun je leren.

Inleiding arbeidsrecht (2 dagdelen)
Op 21 maart 2019 kunt u bij de Capra Academie terecht voor de cursus Inleiding arbeidsrecht. De cursus wordt gegeven op een centrale locatie in Utrecht.

Leergang arbeidsrecht (6 dagdelen)
Na de leergang Arbeidsrecht bent u volledig op de hoogte van de gevolgen van de invoering van de Wnra. U kunt aan de slag met het arbeidsrecht. De leergang arbeidsrecht kunt u volgen in Utrecht, Groningen en 's-Hertogenbosch. De startdata zijn achtereenvolgens 11 april, 4 en 6 juni 2019. 
 
Cursusaanbod najaar 2019
In het najaar van 2019 organiseert de Capra Academie de volgende cursussen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Voor vragen over de cursussen of de mogelijkheden om de cursussen incompany te organiseren kunt u terecht bij Monique Jansen.
Telefoon:
Mobiel:
E-mail:
Linkedin

Zoeken

Contact over dit onderwerp

Monique Jansen

Monique Jansen

Telefoon 073-613 13 45